Yayın hayatına başladığımız ilk günden bu yana nötr olmadığımız – olamadığımız konular var.
İtiraf ediyoruz: Pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Çünkü ne yazık ki pozitif ayrımcılık yaklaşımına ihtiyaç duyulan bir dünyada yaşıyoruz.
Toplumsal ve bireysel farkındalığımızın henüz çok yetersiz düzeyde olması nedeniyle; varlığını, özünü, haklarını koruyabilmek için her zaman korunmaya, dikkat edilmeye, özünü ve potansiyelini gösterme fırsatı tanınmaya ihtiyacı olanları göz ardı edebiliyoruz.
İstedik ki kendi sorumluluklarımızın bilinciyle bu konuyu daha kapsamlı ele alalım. Üzerimize düşen sorumluluğu, kırılgan ve çok önemli konulara dokunduğumuzun bilinciyle taşıyalım.
KP Pozitif Ayrımcılık vurgusu ile oluşturduğumuz kimliğimizi ilk kez Dikbaşlılar: Bilimi ve Dünyayı Değiştiren 52 Kadın* kitabını referans alan iletimizi paylaşırken kullanmıştık.
Büyük bir motivasyon ve kararlılıkla paylaşımlarımız devam ediyor, edecek.
Ufacık bir farkındalık oluşmasına katkı sağlayanlardan olabiliyorsak ne mutlu bize!
Katkıyı arttıracak önerilerinizi paylaşırsanız mutluluğumuz katlanarak artar.
Şimdiden sonsuz teşekkürler.
KONSEPT PROJELER®