Sürdürülebilir Sessizlik

Layer tarafından Avustralya merkezli kumaş tasarımı ve iç mekan kaplamaları firması Woven Image için tasarlanan Scale, süper esnek ve modüler akustik bölümleme sistemi.

Sürdürülebilirlik, geri dönüştürülebilirlikten daha fazlasıdır. Örneğin; esnek çalışma ve dinlenme alanlarının olduğu, ekipler oluşturuldukça ve dağıldıkça büyüyen ya da daralan bir iş yeri veya çeşitli ihtiyaçlara sahip, karma kullanımlı kamusal alanların olduğu bir otel… Scale, sürdürülebilir malzemelerden üretilmesinin yanında bu tarz ticari iç mekanların ihtiyaçlarına uyum sağlayabilen bir sistem. Tasarımın doğasından gelen adaptasyon yeteneği bu ürünün ömrünü uzatıyor ve karbon ayak izini azaltıyor.

Çevresel açıdan sürdürülebilir sistem, alüminyum taban plakaları üzerinde duran, enjeksiyonla kalıplanmış ABS çerçeveye tutturulmuş, çeşitli renklerde geri dönüştürülmüş, karo benzeri sıkıştırılmış kenevir parçalarından oluşuyor. Hem montaj hem de sökme kolaylığı için kolay kullanım sunan mekanik bağlantılar geliştirilmiş.

Scale, ticari mekanlarda, otellerde, kongre merkezlerinde düz duvar ve hafif kavisli köşeler oluşturmak için yüksek performanslı akustik bölümleme gerektiren diğer iç mekanlarda kullanılabilir. 330mm x 330mm karolarla süper verimli ses emilimi için geniş bir yüzey alanına sahip sistem sayesinde hem sağlam hem de delikli bölümleyiciler oluşturulabiliyor.