2016 tasarım projelerim için bir diğer önemli yıl oldu ama aynı zamanda Lightweight Architecture projeleri için de öyleydi. Toplumun değişen ihtiyaçlarına mükemmelen uyduğunu düşündüğüm bir “felsefe” ve yaklaşım. Her fikir büyük bir meydan okumadır ve gerçekleştirilmesi için uzun bir süreç gerekir. 2017’de zorlu çalışmanın ve büyük firmalarla derin bir iş birliğinin sonucu olan bazı projeleri sunuyorum ve sonuçları konusunda heyecan duyuyorum.
Çalışmalarımda her zaman yeni fikirleri keşfetmek, sanat, tasarım ve teknik arasındaki dengeyi gözeterek, mühendislikte inovasyona ve malzeme araştırmalarına çok dikkat ederek farklı yönleri birleştirmeye çalıştım. Her fikir büyük bir meydan okumadır ve gerçekleştirilmesi için uzun bir süreç gerekir. 2017’de zorlu çalışmanın ve büyük firmalarla derin bir iş birliğinin sonucu olan bazı projeleri sunuyorum ve sonuçları konusunda heyecan duyuyorum. Luceplan için tasarladığım üzerindeki panellerle yüksek ses emici özelliği aydınlatma ile birleştiren Diade ve Tribu için tasarladığım yeni mekanizmaya sahip Regista 2017’de sunacağım yeni tasarımlar arasında.
2016 tasarım projelerim için bir diğer önemli yıl oldu ama aynı zamanda Lightweight Architecture projeleri için de öyleydi. Toplumun değişen ihtiyaçlarına mükemmelen uyduğunu düşündüğüm bir “felsefe” ve yaklaşım. Mükemmel işlevsellik ve teknolojinin sürdürülebilirlik ilkelerine, kaynakların ölçülebilir ve kontrollü kullanımına bağlı kalarak ve çevreye özen göstererek sofistike tasarımla birleşimi olan hafif mimari. Tribu için tasarladığım, teras ve bahçelerde korunaklı alanlar yaratmak için yenilikçi ve modüler, küçük ve orta ölçekli mimari sistem olan Pavilion Daybed ve Punt için tasarladığım, masif ahşabın sağlamlığı ve dokusunu şekil ve kumaşların yumuşaklığıyla birleştiren kanepe koleksiyonu Amor Cortese 2016’daki tasarımlarımdan bazıları.
